+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Aluminium gordijnrails

aluminium gordijnrails

Hoogwaardig aluminium is een immens populair materiaal voor uiteenlopende toepassingen en dat is niet voor niets: het is licht, sterk en vooral ook erg goed buigbaar. Daarom is aluminium het materiaal bij uitstek voor gordijnrails.

Aluminium gordijnrails kunnen eenvoudig worden gebogen in allerlei vormen en maten met speciale buigapparatuur. Zo kunnen kamerbrede gordijnrails uit één stuk worden geleverd. Het voordeel daarvan? Geen lastige haperende gordijnen door moeizame railverbindingen of lasnaden. En natuurlijk luxe gordijnrails met een optimaal afgewerkte look.

Stalen of aluminium gordijnrails?

Staal is een zwaarder en goedkoper materiaal dat sneller roest en stijver is dan aluminium, waardoor het niet geschikt is om te buigen. Gordijnrails bij de bouwmarkt zijn veelal stalen rails. Deze lopen vaak minder soepel en minder geruisloos.

Zoekt u toch de look van RVS gordijnrails? Er zijn aluminium gordijnrails op de markt die een RVS uitstraling hebben. Dit zijn met name gordijnroedes of gordijnrails met een roedelook.

Specialist in maatwerk

Buigen van gordijnrails is met recht onze expertise te noemen. Wij gaan graag uitdagende maatwerkopdrachten aan. In onze werkplaats hebben we speciale buigapparatuur waarmee we rails in elke vorm kunnen buigen.

Neem een kijkje in ons assortiment: al onze railtypen zijn vervaardigd van aluminium en daarom kunnen ze vrijwel allemaal gebogen worden.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...