+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Flexibele gordijnrails

Flexibele gordijnrails op een cruiseschip

Bent u op zoek naar flexibele gordijnrails die op verschillende manieren kunnen worden toegepast? Dan bent u bij Goelst aan het goede adres.

Railsystemen voor elke situatie

Of u nu op zoek bent naar gordijnrails voor gordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, douchegordijnen, voor reguliere raampartijen, daklichten, serres of andere bijzondere raamvormen, Goelst heeft voor elke situatie een passende oplossing.

Goelst levert niet alleen gordijnrails aan woningen, maar bijvoorbeeld ook aan hotels, jachten, cruiseschepen en campers.

Goelst heeft daardoor zeer ruime ervaring met het leveren van gordijnrails in afwijkende en zelfs vreemde vormen en maten.


Flexibele gordijnrails zijn vaak maatwerk

Bochten

Het buigen van rails is de specialiteit van Goelst. Rails zijn vervaardigd van aluminium, een materiaal dat uitermate geschikt is om te buigen. Welk type rail u ook kiest, ze zijn bijna allemaal geschikt om te buigen.

Maatwerk

Goelst neemt graag uitdagende maatwerkopdrachten aan. Wij kunnen uw bestelling van A tot Z begeleiden, van inmeten tot en met montageservice. Onze medewerkers staan u graag te woord om u advies te geven over onze producten en het ontwikkeltraject.

Onze gordijnrails kunnen geleverd worden in alle RAL-kleuren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...