+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gebogen gordijnrails

Gebogen gordijnrails

In heel veel gevallen is het noodzakelijk om gordijnrails te buigen, zodat ze een ruimte of raam mooi afwerken.

Met speciale buigapparatuur creëert Goelst gebogen gordijnrails in alle vormen en maten. Met andere woorden, wij buigen gordijnrails niet alleen in bochten van 90 graden, maar in elke gewenste vorm. Zo kan elke ruimte profiteren van gordijnrails uit één stuk, zonder haperende railverbindingen of lasnaden.

Met andere woorden: gebogen gordijnrails zorgen ervoor dat gordijnen altijd soepel lopen. De materialen die wij gebruiken zijn bovendien van zulke hoge kwaliteit, dat gordijnen niet alleen soepel, maar zelfs bijna geruisloos lopen.

Goelst levert zowel aan professionals als aan particulieren op het hoogste niveau. Onze rails zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit is een materiaal dat uitermate geschikt is om te buigen.

Uiteraard kunnen wij de gebogen rails komen monteren, zodat u verzekerd bent van een optimale bevestiging: duurzaam, strak, recht.

Buigen is maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Het buigen van rails gebeurt uitsluitend door vakmensen in onze eigen werkplaats. Onderdelen worden in de eigen fabriek vervaardigd.  Daardoor kunnen wij soepel lopende railsystemen uit één stuk leveren.

Vrijwel alle railtypen in ons assortiment zijn buigbaar. Informeer bij twijfel even door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Wij denken graag met u mee, kunnen een breed scala aan opties bieden en stellen kwaliteit altijd voorop. Naast de particuliere markt beleveren wij al ruim twintig jaar de professionele markt. Kortom: met Goelst haalt u kwaliteit in huis.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...