+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goedkope gordijnrails

Goedkope gordijnrails

Goedkope gordijnrails lijken aantrekkelijk. Immers, gordijnrails zijn toch onzichtbaar. Toch blijken goedkope gordijnrails vaak duurkoop. Gordijnrails bepalen hoe uw gordijnen hangen en hoe soepel deze openen en sluiten.

Goedkope stalen gordijnrails

De meeste gordijnrails in de bouwmarkt zijn stalen gordijnrails. Staal is een zwaar en sterk materiaal, maar is niet geschikt om te buigen. Bovendien hebben deze standaard gordijnrails vaak standaard maten. Stalen gordijnrails hebben daardoor in de meeste gevallen losse bochten of railverbindingen nodig. Haperende gordijnen zijn vaak het resultaat.

Goedkope aluminium gordijnrails

Voor een relatief kleine meerprijs kunt u bij een woninginrichter, een speciaalzaak of online, goedkope aluminium gordijnrails bestellen. Aluminium is een perfect materiaal voor gordijnrails. Het is licht en sterk en bovenal erg geschikt om te buigen. Daardoor kunnen gordijnrails uit één stuk kamerbreed op maat worden geleverd. Niet alleen biedt dat een strakke, elegante look, het voorkomt ook de lastige haperende gordijnen.

In combinatie met kwalitatief hoogwaardige glijders lopen uw gordijnen bovendien soepel en geruisloos.

Gordijnrails van Goelst

De gordijnrails van Goelst vallen binnen het hogere segment. Wij gebruiken alleen de beste materialen en vervaardigen onderdelen in onze eigen spuitgieterij om optimale kwaliteit te waarborgen. Daarnaast bieden wij service van A tot Z, van advies en inmeten tot montage en onderhoud.

Dit alles maakt dat u voor Goelst gordijnrails een wat hogere prijs betaalt dan voor gordijnrails uit de bouwmarkt. Onze ervaring is echter, dat deze prijs zich na een aantal jaren gewoon terugbetaalt. Goelst gordijnrails zijn een aankoop voor het leven.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...