+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails glijders

Gordijnrails glijders in de Goelst railtype 4700

Goelst levert niet alleen gordijnrails van de hoogste kwaliteit aluminium. Onze glijders worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in onze eigen spuitgieterij. Daardoor kunnen wij in elke situatie soepel glijdende gordijnen garanderen.

Gordijnrails van Goelst worden bovendien uit één stuk rail gemaakt, eventueel inclusief bochten. Dat betekent dat glijders niet blijven haken in railverbindingen, maar dat ze over de gehele lengte soepel kunnen lopen.

Keuze uit glijders voor gordijnrails

Er zijn allerlei verschillende glijders op de markt. Denk bijvoorbeeld aan draaibare glijders, glijders met een plooihaak of heavy duty glijders. De keuze voor de juiste glijder is afhankelijk van het type gordijn en het gewicht van de gordijnstof. Zware overgordijnen vragen om andere glijders dan paneelgordijnen.Gordijnrails glijden soepel

Montageservice

Om helemaal zeker te zijn dat uw rail optimaal functioneert, bevelen wij aan de rail te laten plaatsen door vakmensen. Goelst heeft een eigen montageservice, dus uw monteur is bekend met alle facetten van het product.

Wij leveren geassembleerde rail met toebehoren, glijders, eindkappen en stop. De railsegmenten zijn gelabeld per kamer of ruimte met bijpassende steuntjes erbij.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...