+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails kopen? Goelst helpt!

gordijnrails kopen

Gordijnen kiest u weloverwogen. Deze moeten passen in uw interieur, bij uw smaak, bij uw budget. Maar hoe zit het met gordijnrails? Ze worden vaak nog net niet over het hoofd gezien. Toch kunnen gordijnrails de look en het gebruik van uw gordijnen maken of breken.

Gordijnroede of gordijnrails kopen?

U kiest voor gordijnrails als uw gordijnen de hoofdrol moeten spelen in het geheel. Gordijnrails zijn neutraal gekleurd, smal en worden vaak direct aan het plafond of aan de wand gemonteerd, of zelfs in het plafond verwerkt. Gesloten gordijnen onttrekken de gordijnrails meestal geheel aan het zicht.

Het allergrootste voordeel van gordijnrails is echter dat ze gebogen kunnen worden, zodat gordijnen de contouren van een ruimte of raampartij volledig kunnen volgen.

• Onopvallend
• Soepel en geruisloos gordijnen openen en sluiten
• Bochten mogelijk

Gordijnroedes kiest u juist om een extra statement te maken. Een roede blijft (deels) zichtbaar, ook als de gordijnen gesloten zijn. Daarom zijn roedes verkrijgbaar in allerlei varianten, stijlen, kleuren en materialen.

• Stijl statement passend bij interieur
• Veel keuze in kleuren, stijlen, materialen

Gordijnrail met roedelook

Een derde variant is een combinatie van gordijnrail en roede: de gordijnrail met roedelook ziet eruit als een roede maar heeft wel een spoor met glijders waaraan de gordijnen gehaakt worden.

Gordijnrails kopen bij Goelst NL

Goelst NL biedt gordijnrails van professionele kwaliteit. Wij leveren namelijk niet alleen aan particulieren, maar ook aan bijvoorbeeld 4- en 5-sterren hotels, cruiseschepen en jachten.

Onze gordijnrails worden gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze soepel en geruisloos openen en sluiten en goed gebogen kunnen worden.

Een Goelst gordijnrail met roedelook (type 4200)


Gordijnrails kopen: online of offline?

Ook gordijnrails kun je tegenwoordig online aanschaffen. De truc is dan wel om te weten hoe je de precieze afmetingen van je benodigde rails kunt uitrekenen.

Koopt u toch liever offline, neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over onze verschillende railtypen en montagemogelijkheden. Onze vakmensen komen bij u thuis zowel inmeten als monteren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...