+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails met bocht

Gordijnrails met bocht

Het voordeel van gordijnrail ten opzichte van gordijnroede is dat gordijnrails met bocht geleverd kunnen worden. Zo kunnen gordijnen mooi doorlopen door hoeken.

Losse bochten zorgen voor haperende verbindingen of lasnaden, waardoor gordijnen niet soepel openen en sluiten. Daarom levert Goelst gordijnrails tot 6 meter uit één stuk, inclusief bochten.

Gordijnen lopen op die manier altijd soepel en geruisloos. Bovendien hebben Goelst railsystemen een luxe, afgewerkte look.

Bochten zijn maatwerk

Maatwerk is de specialiteit van Goelst. Doordat onze gordijnrails van de hoogste kwaliteit aluminium gemaakt zijn, zijn ze allemaal bijzonder geschikt om te buigen. Met speciale buigapparatuur buigen wij rails in alle vormen en maten. Met andere woorden, wij beperken ons niet tot bochten van 90 graden, maar we buigen gordijnrails in elke gewenste vorm.

Maar maatwerk houdt niet op bij gordijnrails met bochten: wij leveren ook systemen voor daklichtconstructies of serres, of gordijnrail met bijzondere afmetingen voor bijzondere raamvormen.

Vrijwel alle typen rails die wij aanbieden, kunnen gebogen worden. Dus daar hoeft u uw keuze niet vanaf te laten hangen.

Montage door Goelst

Het installeren van gordijnrails lijkt een eitje, maar is een precies werkje, vooral als het gaat om een gordijnrail met bocht (of meerdere bochten). Daarom biedt Goelst een montageservice. Onze eigen vakmensen kennen de producten door en door en kunnen gordijnrails op elk wand- of plafondtype monteren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...