+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails ophangen

gordijnrails ophangen

Gordijnrails ophangen lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt. In de meeste gevallen wordt deze klus gecompliceerd door het type wand of plafond waarop de rails moeten worden gemonteerd en door bochten in de rail. Kiest u voor een elektrische gordijnrails of voor meerspoor profielen, dan wordt het ophangproces nog complexer.

Kortom: gordijnrails ophangen is vakwerk. Wij raden u dan ook aan uw gordijnrails op te laten hangen door vakmensen.

Goelst vakmensen hangen uw gordijnen op

Goelst heeft als enige gordijnrailbedrijf in Nederland een eigen montageservice. Onze eigen mensen kennen de railsystemen door en door en weten precies hoe ze om moeten gaan met maatwerk en specials. Wij beschikken over speciaal gereedschap en montagemateriaal afgestemd op verschillende wand- en plafondtypes.

Het is van het grootste belang dat gordijnrails duurzaam en strak worden opgehangen om een professioneel resultaat te bereiken en uw gordijnen optimaal tot hun recht te laten komen.

Gordijnrails monteren: de mogelijkheden

Goelst gordijnrails zijn aan zowel wand als plafond te bevestigen. Ook blindmontage behoort tot de mogelijkheden. Blindmontage wil zeggen dat de gordijnrail kan worden geïnstalleerd zonder dat de steunen zichtbaar zijn.

Wij leveren geassembleerde rail met toebehoren, glijders, eindkappen en stop. De railsegmenten zijn gelabeld per kamer of ruimte met bijpassende steuntjes.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...