+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Prijs gordijnrails

Prijs gordijnrails: kiest u voor goedkoop of luxe?

Er bestaan allerlei soorten en maten gordijnrails, in allerlei prijscategorieën. Hoe bepaalt u nu of het geld dat u uitgeeft aan gordijnrails, ook daadwerkelijk goed besteed is?

De prijs van gordijnrails is afhankelijk van verschillende factoren:


Materiaal: gordijnrails die te vinden zijn bij de bouwmarkt zijn veelal stalen rails. Staal is een goedkoper materiaal dan bijvoorbeeld aluminium. Het is zwaarder en niet geschikt om te buigen. Hoogwaardige gordijnrails voor particulieren en professionals zijn daarom vervaardigd van aluminium.

Maatwerk: wilt u rechte gordijnrails met een standaard maat of zoekt u gordijnrails met bochten, afwijkende maten of bijzondere montagemogelijkheden? In de laatste drie gevallen kiest u niet voor een bouwmarkt maar voor een specialist.

Montageservice: gordijnrails monteren lijkt een fluitje van een cent, maar is een precies werkje. Voor een perfect eindresultaat is het essentieel om gordijnrails recht en strak op te hangen met het juiste wand- of plafondbeslag. Daarom biedt Goelst een montageservice. Experts komen uw rails monteren zodat u zeker bent van een perfect eindresultaat.

Online of offline: tegenwoordig zijn er verschillende webshops waar u met een paar muisklikken gordijnrails bestellen kunt. Gordijnrails in webshops kunnen aantrekkelijk geprijsd zijn. Het lastige van een online bestelling is echter dat het opmeten van de raampartijen aan uzelf wordt overgelaten, net als het monteren van de rails. Deze twee onderdelen zijn juist essentieel voor een optimaal eindresultaat. Bij Goelst sturen wij daarom montageservice experts die zowel het opmeten als het monteren bij u thuis professioneel kunnen uitvoeren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...