+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails: wave

Er bestaan verschillende textieltoepassingen die horen bij gordijnrails. Wave is één van die toepassingen. Gordijnrails met wave plooi zorgen ervoor dat gordijnen in een gelijkmatige S-vormige plooi vallen.

Bij Goelst zijn er 2 opties: Swing en Flow. Het resultaat: een recht afgezoomd gordijn met mooie, identieke plooien, ook als het gordijn gesloten is.

Gordijnrails met wave ophanging

Wave met Swing: hoe werkt het?

Het gordijn wordt voorzien van drukknopenband. Hiermee wordt het gordijn eenvoudig aan de speciale Swing glijders vastgemaakt. Deze glijders worden altijd op dezelfde afstand van elkaar gehouden door een slim koord, dat niet zichtbaar in de rail zit. Het gordijn valt hierdoor overal in een S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is.

Het Swing systeem heeft nog meer voordelen:
• Het gordijn is van de glijders af te halen, bijvoorbeeld om het te wassen.
• De verduisterende voering is los van het gordijn te plaatsen en kan los worden gewassen.
• De inklikglijders zijn zelfs mee te wassen met de gordijnen.

Swing is toepasbaar op hand-, koord- en elektrische gordijnsystemen en in combinatie met meerdere verschillende railtypes.

Wave met Flow, de werking

Een recht afgezoomd gordijn met mooie, identieke plooien? Met ons Flow-systeem is het mogelijk! Met Flow valt uw gordijn altijd in een gelijkmatige S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is. Met haken in gewone draaiglijders wordt het gordijn eenvoudig aan de Flow glijders vastgemaakt. Deze glijders worden altijd op dezelfde afstand van elkaar gehouden door een slim, onzichtbaar koord dat in de rail zit. Het gordijn valt hierdoor overal in een S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is. De haken worden geplaatst in een gordijnband met lusjes.

Flow kan worden toegepast op hand-, koord- en elektrische gordijnsystemen en past in alle smalspoor profielen en in alle breedspoor profielen (behalve 4900).

Flow en Swing zijn de Goelst oplossingen voor het bekende WAVE systeem, WAVE is geen merknaam of product van Goelst.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...