+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnsystemen

Gordijnsystemen

Gordijnen krijgen vaak veel aandacht in het aankoopproces. Maar zonder gordijnsysteem blijven gordijnen slechts lappen stof. Dat kleine beetje tijd en aandacht voor het uitzoeken van gordijnsystemen, kan u op de lange termijn kopzorgen schelen.

Met een goed uitgezocht gordijnrailsysteem heeft u profijt van de volgende voordelen:

Gordijnen hangen mooier

Een gordijn is een lap stof die op een bepaalde manier gezoomd en geplooid is. Net als het geval is met couture heeft de textiel structuur nodig om tot zijn recht te komen. Een goed ophangsysteem is bepalend voor de algehele look van uw gordijnen, zowel in gesloten als in geopende toestand. Er zijn veel soorten gordijnrails, zoals de meer luxe gordijnrails, maar ook eenvoudige.

Gordijnen zijn soepel en fluisterstil te openen en sluiten

Goedkopere, stalen gordijnrails kunnen niet gebogen worden. Railverbindingen zorgen dan vaak voor haperingen. Bovendien loopt staal verre van soepel. Aluminium gordijnrails met glijders van hoogwaardig kunststof kunnen op maat gebogen worden zodat de glijders nergens blijven haken. Bovendien zorgt de combinatie van aluminium met hoogwaardig kunststof voor een fluisterstille beweging van gordijnen.

Goelst biedt een groot assortiment gordijnsystemen voor allerlei toepassingen. Dus of u nu paneelgordijnen, vouwgordijnen of standaard gordijnen kiest, Goelst heeft het juist systeem.

Loading...
Wacht a.u.b...