+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Luxe gordijnrails

Luxe gordijnrails

Gordijnrails en gordijnrailsystemen van Goelst NL behoren tot de absolute top van het segment. Wij leveren aan particulieren, maar ook bijvoorbeeld aan hotels in het hogere segment, aan cruiseschepen, jachten en de automotive branche.

Kortom, luxe gordijnrails zijn onze specialiteit. Wat mag u daarvan verwachten?

Luxe look

Goelst gordijnrails hebben een elegante, luxe uitstraling. Bij luxe gordijnen horen natuurlijk luxe gordijnrails, maar er zijn meer soorten gordijnrails! Wij leveren stootvaste rails met poedercoating, die in diverse kleuren uitgevoerd kunnen worden. Of u nu kiest voor een rondgevormde of vierkante rail, voor wand- of plafondbevestiging of juist voor blindmontage, Goelst zorgt altijd voor die perfecte afwerking.

Fluisterstil

Luxe gordijnrails

In onze eigen spuitgieterij produceren wij glijders en rollers van hoogwaardig kunststof die in combinatie met onze aluminium profielen soepel en fluisterstil lopen. Voor vrijwel geruisloze gordijnen.

Maatwerk

Goelst gordijnrails worden gemaakt van hoogwaardig aluminium, een materiaal dat zeer geschikt is om te buigen. Goelst heeft een gespecialiseerde buigafdeling waar vrijwel al onze railtypen in uiteenlopende vormen gebogen kunnen worden. Dit gebeurt altijd na een secure inmeting op locatie.

Goelst neemt graag uitdagende maatwerkopdrachten aan. Geen vraag is ons te gek. Zelfs voor zeer bijzondere raamvormen of wintertuinen kunnen wij oplossingen bieden.

Luxe gordijnrails van Goelst kunnen aan zowel wand als plafond worden gemonteerd. Daarnaast is ook blindmontage mogelijk, waarbij de baan van de gordijnrail in het plafond wordt gefreesd.

Service

Goelst NL heeft alle expertise in eigen huis, onder één dak. Onze projectbegeleiders kunnen uw bestelling van A tot Z begeleiden, van inmeten en montage tot onderhoud.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...