+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Ophangsysteem gordijnen

Ophangsysteem gordijnen

Op zoek naar een ophangsysteem voor uw gordijnen? Dan bent u bij Goelst aan het juiste adres. Goelst is gespecialiseerd in gordijnophangsystemen voor uiteenlopende gordijnsoorten. Daarbij hoort natuurlijk ook een divers aanbod van bedieningen.

Hoe kiest u het juiste ophangsysteem voor uw gordijnen?

1. Gordijntype
Allereerst is het natuurlijk van belang om een systeem te kiezen dat past bij het type gordijn dat u wilt ophangen. Zijn dat vouwgordijnen, paneelgordijnen, douchegordijnen, zware gordijnen, lichte gordijnen? Bij een luxe gordijn horen luxe gordijnrails.

2. Bediening
Gaat u uw gordijnen met de hand openen en sluiten? Of misschien met een koord of zelfs elektrisch? Het is allemaal aan u. Goelst biedt bij elk type ophangsysteem de keuze uit verschillende bedieningsmethoden. Elektrische gordijnrails bediening kan worden geïntegreerd in uw domoticasysteem.

3. Look and feel
Wilt u gordijnrails die zo min mogelijk opvallen? Of juist een roede die een statement maakt in uw interieur. Goelst is gespecialiseerd in gordijnrails die gepoedercoat kunnen worden in verschillende kleuren. Standaard zijn de meeste rails verkrijgbaar in wit en/of aluminium. Daarnaast biedt Goelst ook enkele gordijnroedes afgewerkt met bijzondere poedercoatings.

4. Maatwerk
Maatwerk is onze specialiteit. Goelst vervaardigt alle gordijnrails van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is zeer geschikt om te buigen. Zo kunnen wij voor elke ruimte gordijnrails tot 6 meter lang uit één stuk vervaardigen, inclusief bochten. Ook bieden wij rails die blind gemonteerd kunnen worden, zodat deze wegvallen in het plafond.

Loading...
Wacht a.u.b...