+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

schilderij ophangsysteem

Wanddecoraties zijn bepalend voor de uitstraling van een interieur. Ze worden dan ook steeds regelmatiger gewisseld of verplaatst. Dat levert vaak een gehavende muur op. Met de schilderijrail systemen van STAS wordt het wisselen of verplaatsen van een lijst, klok of prikbord een fluitje van een cent. En uw muren blijven onbeschadigd. Tel uit uw winst!

De verkoop van ophangsystemen verloopt via STAS picture hanging systems BV. STAS is een zusteronderneming van Goelst NL en heeft ruim twintig jaar ervaring met de ontwikkeling en distributie van ophangsystemen voor uiteenlopende wanddecoraties.

De schilderij ophangsystemen van STAS zijn in te delen in twee categorieën:

  • • Ophangsystemen voor wandmontage
  • • Ophangsystemen voor plafondmontage

Een ophangsysteem bestaat in de basis uit drie onderdelen: een rail, een koord en een haak. Na het monteren van de schilderijrail kan een perlon koord of staalkabel op elk gewenst punt in de rail worden gehaakt. Hierdoor kunt u flexibel uw schilderijen en wanddecoraties naar links of naar rechts verplaatsen. Aan het perlon koord of de staalkabel bevestigt u een haak, die u eenvoudig op de gewenste hoogte brengt door deze over het koord te schuiven.

STAS minirail STAS minirail gaat uw voorkeur uit naar een smalle, nauwelijks opvallende schilderijrail, dan kiest u voor het Goelst minirail systeem.
STAScliprail STAS cliprail de STAS cliprail vormt de perfecte basis. Een degelijk ophangsysteem zonder toeters of bellen.
STAS cliprail max STAS cliprail max een rail met oog voor detail. Door de extra flens sluit deze rail strak aan tegen het plafond. Plafond, wand en ophangsysteem worden één.
STAS u-rail systeemplafond wordt ophangsysteem. De u-rail wordt bijna onzichtbaar op de houten kantlat van een systeemplafond gemonteerd.

Woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen, hotels, overheidsgebouwen: de schilderijrails van STAS passen niet alleen overal, ze komen ook overal van pas!

ophanghaken

Bekijk STAS.nl voor meer informatie

Loading...
Wacht a.u.b...