+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Handbediende gordijnrails voor meerdere gordijnlagen

Goelst NL biedt uiteenlopende soorten gordijnrails van hoogwaardig aluminium. Let bij uw keuze op het type gordijn en het type besturing dat u wilt gaan installeren.

Al onze railprofielen zijn gemaakt van aluminium dat zeer geschikt is om te buigen. De profielen kunnen zowel aan wand- als plafond gemonteerd worden, of via blindmontage worden verwerkt in een plafond.

Handbediende gordijnrails

De handbediende gordijnrails van Goelst zijn verkrijgbaar in drie categorieën: smalspoor, breedspoor en meerspoor. Binnen de drie categorieën zijn weer diverse varianten te onderscheiden.

Smalspoor - compact en elegant

De smalspoor profielen zijn compact en elegant. Er zijn diverse railtypen beschikbaar, voor montage aan wand of plafond.

2100, 2102: Elegante rails met oog voor details, zoals de gepatenteerde steunen met klepdeksels om de schroeven aan het zicht te onttrekken. Geschikt voor gordijnen en vitrage.
2200: voor vitrage en wat zwaardere gordijnen.
• 2301, 2400: zeer compacte, elegante rail.
2600: afgeronde rail met vlotte, blindmontage aan het plafond. Zeer geschikt voor vitrage en lichte gordijnen.

Breedspoor - sterke, robuuste rails

De breedspoor profielen zijn robuust, sterk en geschikt voor het zwaardere werk. Er zijn diverse railtypen beschikbaar, voor montage aan wand of plafond.

4100: sterkste railsysteem uit het assortiment, slanke, hoge vorm. Zeer geschikt om te buigen.
4200, 5100: uitstraling van een klassieke roede, het comfort van een echte gordijnrail.
4301: zeer geschikt voor montage strak tegen de wand of het kozijn.
4400: een compacte rail met de elegantie van een smalspoorprofiel en de kracht van een breedspoorprofiel. Met name geschikt voor onzichtbare plafondplaatsing.
4600: voor vitrage en lichte tot middelzware overgordijnen. Blindmontage, o.a. geschikt voor erkers.
4700: vier profieltypen voor montage direct tegen het plafond.
4800: voor normale tot middelzware gordijnen. Zeer stabiele rails, handig voor systeemplafonds.
4900: weg te werken in houten plafonds.

Meerspoor - perfecte overlap voor vitrage en overgordijn

Bent u op zoek naar een gelaagde look, door een combinatie van bijvoorbeeld glasgordijnen en overgordijnen? Dan bieden onze meersporen profielen uitkomst. U hangt slechts één railprofiel op, maar beschikt vervolgens over twee of zelfs drie railsporen. Uw gordijnen overlappen altijd perfect, u heeft geen dubbel werk meer, en het systeem is één afgewerkt geheel met sporen die perfect parallel aan elkaar lopen. De meersporen profielen hebben geen steunen, wat zorgt voor een zeer strakke vormgeving, met name bij geopende gordijnpartijen.

 • • 2900: laag, elegant gordijnrailprofiel in één keer te plaatsen voor vitrage én overgordijn.
 • • 4500: deze meerspoor gordijnrail is ook geschikt voor systeemplafonds en het stevige werk.

Ga naar handbediende gordijnrails

Koordbediende gordijnrails

Een koordbediende gordijnrail biedt extra comfort. Met name op plekken waar een gordijn moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld doordat deze deels achter meubels hangt, is koordbediening een eenvoudige en doeltreffende oplossing. U hoeft dan slechts het uiteinde van uw gordijn te kunnen bereiken om deze gemakkelijk te openen en te sluiten.

De koordbediende gordijnrails van Goelst zijn verkrijgbaar in een aantal varianten, zodat u altijd een passende oplossing vindt. De rails zijn geschikt voor lichte tot zware gordijnen en zijn ontworpen om uw gordijn soepel en geruisloos te laten bewegen. De elegante railsystemen kunnen op verzoek gebogen worden, zodat we uw gordijnrail uit één stuk, kamerbreed kunnen leveren, inclusief bochten.

 • • 5100: de uitstraling van een roede gecombineerd met het comfort van een koordbediende gordijnrail.
 • • 5300: een stabiel systeem, geschikt voor gordijnen tot max. 17 kg.
 • • 5600: een elegante rail met een zeer gedetailleerde en solide afwerking. Voor middelzware tot zware gordijnen, onzichtbaar tegen het plafond te monteren. De koordbedieningszijde is na montage zeer eenvoudig zonder gereedschap te wisselen.

Ga naar koordbediende gordijnrails

Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails

Kiest u voor ultieme luxe en comfort, dan kiest u voor automatische gordijnrails. Gordijnbediening op afstand biedt vele voordelen. Ramen die moeilijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld doordat ze hoog of in een dak geplaatst zijn, zijn eenvoudig te verduisteren. Voor mensen die slecht ter been zijn is automatische gordijnrail een essentiële en praktische oplossing die het leef comfort aanzienlijk verbetert. Bij afwezigheid kan met automatische gordijnen gesimuleerd worden dat er iemand thuis is, een veilig idee…

De 6200 en 6300 zijn 24-Volt elektrisch bediende gordijnrailsystemen.

 • • 6200: krachtig, fluisterstil systeem met vele luxe features, geschikt voor gordijngewichten tot 60 kg of zelfs tot 100 kg door twee motoren op één rail te plaatsen. Onder luxe features verstaan wij onder andere een traploze op- en afloopsnelheid en programmeerbare tussenposities.
 • • 6300: sterke en stille motor, voor gordijngewichten tot maximaal 40 kg.

Ga naar elektrische gordijnrails

Separatierail systemen voor ziekenhuis, zorgsector en kleedkamers

Paneel gordijnrails

De Goelst separatierail is al jarenlang dé standaard in de zorgsector. Afscheidingsrails worden voornamelijk gebruikt voor het creëren van privacy rond bedden. De rails zijn functioneel, sterk, verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Een rail kan uiteraard zowel aan de wand als (gependeld) aan het plafond worden gemonteerd.

Wij leveren en monteren bedseparatierail geheel op maat, inclusief alle toebehoren. Het assortiment behorend bij de rail omvat handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. Onze separatierail kan door ons - conform de NEN-1010 - geïsoleerd geplaatst worden.

 • • 4100: strak vormgegeven separatierail
 • • 5100: elegante, ronde separatierail

Ga naar separatierails

Vouwgordijn systemen

Vouwgordijnen geven een interieur warmte en sfeer. De verticale bewegingsrichting van vouwgordijnen maakt dit type gordijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een bepaald uitzicht te blokkeren, inkijk tegen te gaan, of een vertrek te verduisteren. Kenmerkend aan vouwgordijnen is dat ze doorgaans binnen het raamframe vallen, waardoor zij geen wandruimte innemen. Handig als u al uw wandruimte wilt benutten, of de store juist wilt combineren met reguliere overgordijnen.

De Goelst vouwgordijn systemen zijn verkrijgbaar in een aantal varianten, geschikt voor lichte transparante stoffen tot zwaardere textielsoorten zoals gevoerde gordijnen. U kunt zelf kiezen hoe u uw systeem wilt bedienen: met een koord, een ketting, zwengelstang of elektrisch. Het vouwgordijn systeem kan op elke gewenste hoogte stopgezet worden.

 • • 7400: voor middelzware tot zware stoffen, altijd soepel en recht omhoog te trekken
 • • 7400-E: eelektrische uitvoering van het 7400 vouwgordijn systeem tot zelfs 19 kg.
 • • 7800: cassettesysteem met optionele half automaat: het gordijn zakt automatisch naar beneden met één korte trekbeweging. Het gordijn is makkelijk los te halen van het systeem voor reiniging.

Ga naar vouwgordijn systemen

Paneelgordijn systemen - modern alternatief voor het klassieke gordijn

Paneelgordijnen zijn flexibel en stijlvol. Met ongekoppelde panelen is het mogelijk alleen daar waar nodig de inval van zonlicht of het uitzicht af te schermen. Maar het gebruik van Japanse panelen beperkt zich niet tot raambekleding. De paneelgordijn systemen van Goelst kunnen ook worden ingezet om een afscheiding te creëren binnen een ruimte, of om als kastdeur te functioneren. Door het vlakke ontwerp van panelen komt het dessin van een gordijnstof volledig tot zijn recht.

De Goelst paneelgordijn systemen zijn manueel, met een koord of elektrisch te bedienen. Ook kan met gekoppelde panelen gewerkt worden. Wat u ook bedenkt, de stijlvolle, hoogwaardige railsystemen van de 7300-serie maken uw plaatje compleet. Goelst garandeert dat uw panelen altijd soepel en geruisloos openen en sluiten.

Ga naar paneelgordijnsystemen

Douchegordijn rails

Niets zo vervelend als een haperend douchegordijn. In sommige situaties, zoals in de zorg, is dat zelfs niet alleen hinderlijk, maar onwerkbaar en gevaarlijk. Goelst biedt daarom hoogwaardige douchegordijn systemen die uit één stuk rail, inclusief bochten, op maat kunnen worden gemaakt. Losse bochten en haperende railverbindingen zijn daarmee verleden tijd. Vochtbestendige kunststof onderdelen in combinatie met het doorlopende aluminium profiel garanderen een douchegordijn dat altijd soepel glijdt. Met de montageaccessoires is deze rail gemakkelijk en overal stabiel te plaatsen.

Ga naar douchegordijnrails

Wintertuinsystemen

Wintertuin / Skylight / daklicht systemen - Comfort op hoog niveau…

Goelst wintertuin systemen zijn ontworpen voor raambekleding van serres, lichtstraten of andere ruimtes met transparante daken. Een wintertuinsysteem maakt het mogelijk de lichtinval en binnentemperatuur van uw ruimte te beheersen. Ook verbetert in veel gevallen de akoestiek aanzienlijk. Daklicht systemen zijn vaak hoog of moeilijk bereikbaar geplaatst. Daarom zijn onze systemen elektrisch uitgevoerd en te bedienen met een afstandsbediening of domotica systeem. Goelst blinkt uit in maatwerk. Hellende raampartijen in ongebruikelijke vormen of grote oppervlakten zijn voor ons geen enkel probleem. We adviseren u graag over de mogelijkheden in uw ruimte.

 • • 6500 & 6600: sterke, elektrische systemen voor dakkoepels, glazen daken, hellende raampartijen en royale serres.
 • • 6700: een sterk elektrisch systeem voor glazen daken, horizontale raampartijen en lichtstraten. Zeer geschikt voor grote oppervlakten tot 100 m2 vrijhangend.

Ga naar wintertuinsystemen

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...