+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Service staat voorop bij Goelst

montageservice

Bij Goelst kunt u terecht als u op zoekt bent naar een mooi, functioneel en hoogwaardig gordijnrailsysteem. Onze verkoopmedewerkers dienen u graag van deskundig advies.

U krijgt bij ons een snelle offerte, inmeetservice van de ruimtes en professionele montage van het complete systeem. Goelst heeft namelijk een eigen montagedienst. Onze professionele monteurs kennen de systemen door en door en hebben ervaring met uiteenlopende wand- en plafondtypes. U heeft de garantie dat het gordijnrailsysteem optimaal is toegepast. Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast hechten we veel waarde aan service. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vraagt uw ruimte om een specifieke oplossing, dan denken wij graag met u mee!

After sales service

Ook na de montage staan wij uiteraard voor u klaar. Dus ook als u nog vragen heeft of als u een aanvullende bestelling wilt plaatsen.

Meer weten?

Bel geheel vrijblijvend met één van onze medewerkers op telefoonnummer +31 (0) 318 648100, of stuur gerust een mailtje: info@goelst.nl

 

Op onze website vindt u handleidingen, achtergrondinformatie, technische data, confectievoorbeelden en bestelformulieren maar ook sfeerimpressies en toepassingen van onze producten. Zoekt u een verkooppunt bij u in de buurt? Kijk dan op deze pagina.

Loading...
Wacht a.u.b...