+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Gordijnrails systemen voor Kantoor

Veelzijdige gordijnrails voor professionele toepassingen


Regel eenvoudig de lichtintensiteit in uw kantoor of bedrijfsruimte met hoogwaardige Goelst systemen voor sluitgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen of lichtkoepels. Naast koord- en handbediening is ook elektrische bediening van de gordijnrails mogelijk.

Voor conferentieruimten zijn elektrische gordijnrails een echte uitkomst. De zonwering en gordijnen kunnen automatisch gesloten worden om de ruimte te verduisteren. Presentaties met een beamer of filmvertoningen komen zo beter tot hun recht.

Heeft u specifieke wensen die niet aansluiten bij ons reguliere assortiment? Wij kunnen elke gordijnvraag beantwoorden en zijn gespecialiseerd in maatwerk.


Neem contact op met ons projectenteam

Schilderijrails


Naast gordijnrails heeft Goelst ook een assortiment schilderijrails. Met schilderijrails kunt u gemakkelijk schilderijen, vluchtroutes, prikborden e.d. ophangen. Deze zijn te allen tijde weer te verplaatsen zonder dat wanden beschadigen. Schilderijrails dragen op die manier bij aan duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing. Een subtiele maar doeltreffende aanwinst voor uw bedrijf.

Referenties


Gemeentehuis Veghel

Scharwoude Vastgoed

SNS Bank

Autobedrijf Munsterhuis, Almelo

OVG Projectontwikkelaars, Rotterdam

O2 Dome, Londen, UK

Frankfurt Stock Exchange, Duitsland

Bjolsen Sports Hall, Noorwegen

Loading...
Wacht a.u.b...