+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst voelt zich thuis op de zakelijke markt

Goelst heeft jarenlange ervaring en in house expertise op het gebied van zakelijke projecten in uiteenlopende sectoren en gebouwen. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen.

De Goelst blik

Kijk eens met Goelst ogen naar het zakelijke interieur waarvoor u verantwoordelijk bent. Vele projectontwikkelaars, architecten, facilitair managers en directieleden gingen u voor. De Goelst gordijnrail systemen zijn multifunctioneel, zetten de puntjes op de i van uw interieur en hebben een optimaal gebruiksgenot. Wij leveren onder andere aan zorginstellingen, horeca, scheepvaart en kantoren.

Meer dan gordijnrails

Naast gordijnrails beschikt Goelst over een breed assortiment accessoires om uw wandinrichting compleet te maken. Denk hierbij aan gordijnen in allerlei soorten en maten en schilderij ophangsystemen.

Specialist in maatwerk

Goelst heeft alle ervaring en expertise zelf in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden en de vinger strak aan de pols te houden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee, uiteraard ook op locatie. Geen vraag is te gek, geen ruimte te klein (of te groot).

Nieuwsgierig?


Neem contact met ons op

Bekijk onze referenties

zorgsector

hospitality

kantoor

scheepsbouw

automotive

Zorgsector

Hospitality

Kantoor

Scheepsbouw

Automotive

Loading...
Wacht a.u.b...