+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Beleving voorop


luxe gordijnrails

In uw bedrijf staat de beleving van uw gasten voorop. Goelst helpt u graag om ruimtes te creëren waarin ultiem optimaal comfort, een luxe uitstraling en afwerking met klasse centraal staan.

Onbegrensde mogelijkheden


Gordijnen kunnen een ruimte maken of breken. Daarom denkt Goelst graag met u mee. Alles is mogelijk. Wij bieden systemen voor onder andere paneelgordijnen, sluitgordijnen, vouwgordijnen en wintertuinen. Elk systeem kan op verschillende manieren bediend worden: met de hand manueel, met een koord of elektrisch.

Bovendien overigens kunnen wij rails kamerbreed op maat leveren, inclusief bochten. Zo bent u verzekerd van gordijnen die altijd soepel lopen.

Onze meersporen profielen zijn uitermate praktisch: u hoeft slechts één rail te gebruiken om zowel overgordijnen als glasgordijnen of/en verduisteringsgordijnen met perfecte overlap te kunnen ophangen.

De luxe van elektrische gordijnrails


Laat uw hotelgasten direct bij binnenkomst de luxe van automatische gordijnrails ervaren. De cardhouder of een motion sensor in de hotelkamer activeert de elektrische rail. Zo is het voor uw gasten meteen duidelijk dat de gordijnen elektrisch bediend worden en ontstaat er een ultieme eerste indruk. Kortom, wij maken graag het plaatje van luxe en comfort compleet.

Download Goelst Hospitality brochure

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling.


Neem contact op met ons projectenteam

Referenties


The Duke Hotel, Nistelrode, Nederland

Okura Hotel, Amsterdam

Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel, Frankrijk

Arena Hotel, Stockholm, Zweden

Roccoforte Hotel Munich, Duitsland

Breidenbacher Hoff Hotel, Duitsland

Hilton Hotel, Dresden, Duitsland

Ritz Carlton Berlin, Duitsland

Ritz Carlton Moscow, Rusland

Caeser's Palace Hotel, Las Vegas, USA

The Dolder Hotel, Zwitserland

Grand Hotel Reykjavik, Ijsland

Loading...
Wacht a.u.b...