+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Railsystemen voor bedseparatie en douche

De gehele zorg voor uw railsystemen uit handen


Goelst zorgsector

Goelst biedt zorginstellingen de mogelijkheid een totaalpakket van railtypen samen te stellen. Wij leveren bedseparatierails, een scala aan raamrails, doucherails en zelfs schilderijrails. Het gepatenteerde Load Release Systeem is ons antwoord op een behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrails geconditioneerd te laten ontkoppelen. Dat wil zeggen: wanneer er hard aan het gordijn of de rail getrokken wordt komen respectievelijk de glijders of de rail los.

Download Goelst Zorg brochure

Bedseparatierails

De separatierail is het paradepaardje van Goelst. Functioneel, sterk, verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Wij leveren en monteren bedseparatierail geheel op maat, inclusief alle toebehoren. Het assortiment behorend bij de rail omvat handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d.


Elektrische bedseparatierails

Onze separatierails zijn ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen dan zelf op een knop drukken als ze privacy of juist daglicht wensen. Dit biedt de patiënt extra comfort en ontlast het personeel.

Doucherails

Doucherails kunnen uit één stuk rail, inclusief bochten, op maat worden gemaakt. Vochtbestendige kunststof onderdelen in combinatie met het doorlopende aluminium profiel garanderen een douchegordijn dat altijd soepel glijdt.

Raamrails

Onze raamrails zijn beschikbaar in vele varianten: voor lichte of zware stoffen, bediend met de hand, met een koord of elektrisch, zowel inbouw als opbouw.

Schilderijrails

Met schilderijrails kunt u gemakkelijk schilderijen, vluchtroutes, prikborden e.d. ophangen. Deze zijn te allen tijde weer te verplaatsen zonder dat wanden beschadigen. Schilderijrails dragen op die manier bij aan duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing.

Load Release Systeem (LRS) – ontkoppelbare rails

Het Load Release Systeem is ons antwoord op een behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrails geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing zorgt ervoor dat de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten bij een kortstondige belasting van ca. 35 kg.

Het LRS systeem is ontwikkeld voor laaghangende rail, los van het plafond. Bij een piekbelasting van meer dan 35 kg komt de rail gegarandeerd los, mits deze is gemonteerd door gekwalificeerd en opgeleid personeel.

De LRS glijders zijn in elke rail toepasbaar. Wanneer er hard aan het gordijn getrokken wordt komen de glijders los uit de rail. Ten behoeve van de veiligheid maken wij gebruik van kunststof flexhaken in plaats van insteekhaken.

Het LRS systeem wordt toegepast in ziekenhuizen, verpleeg/verzorgingstehuizen, psychiatrie en overige zorginstellingen.


Neem contact op met ons projectenteam

Referenties


Jeroen Bosch Ziekenhuis, 's-Hertogenbosch

Bösdael, Reuver

CWZ, Nijmegen

Flevo Ziekenhuis, Almere

Gelderse Vallei Ziekenhuis, Ede

Laurentius Ziekenhuis, Roermond

Martini Ziekenhuis, Groningen

Ons Dorp Zorginstelling, Arnhem

Providentia Ziekenhuis, Maastricht

Ziekenhuis, Sittard

UMC Brussel, België

Vlietland Ziekenhuis, Schiedam

Ziekenhuis in Trontheim, Noorwegen

Ziekenhuis in Iran

Loading...
Wacht a.u.b...