+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Vouwgordijnen geven een interieur warmte en sfeer. De verticale bewegingsrichting van vouwgordijnen maakt dit type gordijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een bepaald uitzicht te blokkeren, inkijk tegen te gaan, of een vertrek te verduisteren. Kenmerkend aan vouwgordijnen is dat ze doorgaans binnen het raamframe vallen, waardoor zij geen wandruimte innemen. Handig als u al uw wandruimte wilt benutten, of de store juist wilt combineren met reguliere overgordijnen.

De Goelst vouwgordijn systemen zijn verkrijgbaar in een aantal varianten, geschikt voor lichte transparante stoffen tot zwaardere textielsoorten zoals gevoerde gordijnen. U kunt zelf kiezen hoe u uw systeem wilt bedienen: met een koord, een ketting, zwengelstang of elektrisch. Het vouwgordijn systeem kan op elke gewenste hoogte stopgezet worden.

• 7400: voor middelzware tot zware stoffen, altijd soepel en recht omhoog te trekken
• 7400-E: elektrische uitvoering van het 7400 vouwgordijn systeem tot zelfs 19 kg
• 7800: cassettesysteem met optionele half automaat: het gordijn zakt automatisch naar beneden met één korte trekbeweging. Het gordijn is makkelijk los te halen van het systeem voor reiniging.


Download brochure Goelst vouwgordijnen


Download brochure Goelst 7400 E

Vouwgordijn systemen

Loading...
Wacht a.u.b...