+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Ronde gordijnrails

Ronde gordijnrail

Ronde gordijnrails zijn in veel gevallen gordijnrails met een roedelook. Dat wil zeggen dat de rail eruit ziet als een roede, maar wel de functionaliteit heeft van een rail. De gordijnen hangen dus aan glijders die binnen een spoor bewegen.

Als gordijnrails rond gevormd zijn, hangen ze meestal verlaagd en niet direct aan het plafond. Vandaar dat ook het ophangen van douchegordijnen en ruimteseparatie vaak met ronde gordijnrails gebeurt.

De ronde gordijnrails van Goelst zijn gemaakt van aluminium, een materiaal dat zich perfect leent om gebogen te worden. Hierdoor kunnen de gordijnrails voor allerlei soorten toepassingen gebruikt worden. Elke vorm is mogelijk.

Ronde douchegordijnrails

De ronde douchegordijnrails van Goelst zijn geschikt voor douches of baden in standaard maten maar ook voor sanitair met bijzondere vormen. ronde douchegordijnrail

Ronde separatierails

Separatierail is een railtype dat vooral in ziekenhuizen veel wordt toegepast om bedden van elkaar te scheiden en patiënten privacy te bieden. Dit railtype is echter ook heel geschikt voor het splitsen van andere ruimtes zoals kleedkamers, massagesalons of schoonheidsspecialisten. Maar ook in huis kunnen separatierails uitkomst bieden in bijvoorbeeld kinderkamers, keukens, lofts etc.

Ronde gordijnrail typen van Goelst

4200 (bovenste en onderste foto): railtype 4200 is een geheel rond breedspoor profiel en wordt bijvoorbeeld gebruikt als douchegordijnrail en separatierail. Dit type wordt ook veelvuldig verlaagd opgehangen.

Goelst gordijnrail type 4200

4400: railtype 4400 is een stabiele, elegant afgeronde gordijnrail die onzichtbaar tegen het plafond gemonteerd kan worden

2600: railtype 2600 is een afgerond smalspoor profiel dat aan het plafond wordt bevestigd. Zeer geschikt voor vitrage en lichte gordijnen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!Loading...
Wacht a.u.b...